Zagęszczone soki owocowe i soki bezpośrednie

Zagęszczone soki owocowe  poddany zagęszczeniu poprzez usunięcie  znacznej ilości wody z owoców i warzyw m.in. jabłek, gruszek, wiśni, czarnych porzeczek, aronii, aronii ekologicznej.

 

Fazy wodne armatyczne  uzyskiwane przy produkcji zagęszczonych soków owocowych m.in. z owoców jabłek, wiśni, czarnej porzeczki.

 

Soki Bezpośrednie NFC Not From Concentrate wyciśnięty sok ze świeżych owoców m.in. aronii, aronii ekologicznej, czarnej porzeczki, wiśni, jabłek, rokitnika.

 

Certyfikacja linii produkcyjnej zarówno w zakresie produkcji ekologicznej jak i kosher pozwala VINKON S.A. na produkcję produktów odpowiadającym standardom dla wymagań określonych w tych grupach produktów tj. produktów ze statusem ekologicznym a także produktów ze statusem Kosher.